Äntligen Starbucks!

Äntligen öppnar Starbucks här i Stockholm. Arlanda räknas inte, för där hänger man inte varje dag. Dom öppnar precis vid mitt spår 3 där jag tar tåget varje dag också, så det är ju helt perfekt :). Tror dock att det kommer bli som med allt annat eftertraktat från USA. Brukar vara en stor hype i början men sen är det inte lika kul och spännande längre. Tror inte heller att dom kommer ha motsvarade amerikanska priser. Jag kommer köpa en och annan kaffe i alla fall kan jag lova! 🙂

20131029-062152.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s