24 härliga år

I lördags var det min födelsedag 🙂 Vaknade av att Robin hade en surprise. Han tog mig till Sky View på Globen. Vi hade hela kulan för oss själva. Det var jättekul men lite läbbigt också måste jag säga! På eftermiddagen kom min familj förbi på fika och sedan var det bara att börja fixa sig för partaj. Blev en jätterolig kväll och så kul att det var så många som kom:). Fick hur mycket fina presenter som helst också.

20131028-130552.jpg

20131028-130506.jpg

20131028-130607.jpg

3 reaktioner på ”24 härliga år

  1. We are thankful for the liltte things in life; the things that we so often take for granted: the smell hot apple cider as it warms on the stove; the sight of the ground covered beautifully with white snow; the warm touch of a friends hand; the precious smile of a child; the ability to love and to be loved! We are thankful for the experiences of the past, the gift of today and the surprises of tomorrow! We are thankful for LIFE!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s