Dags för helg

It’s friday! Veckan har verkligen rusat förbi. Mycket stress och mycket nytt, men det är alltid kul 🙂 min chef slutar och från 1 november är det ju jag som tar hand om min grupp. Det är en ära att få det förtroendet ska ni veta.Var inne på jobbet i söndags också så har kört sex dagar i rad nu. Dags för helg! Nu blir det bowling och middag. Puss!

20131025-180752.jpg
Vi har fått dessa gröna energi boostar på jobbet både igår och idag. Bra sätt att öka produktionen hos anställda måste jag säga!

2 reaktioner på ”Dags för helg

  1. Hejsan 🙂
    En väldigt konstig fråga, men jag kom in på din blogg från alexandra där jag såg din kommentar…
    Jag letar för fullt efter jobb.. och undrar bara, vad du jobbar med ? Ser spännande ut iallafall 🙂

    1. Hej 🙂 Jag jobbar på Cards på Nordea. Det är som det låter, kort. Vi hanterar bla. VIP-korten vilket är superkul att jobba med då det är en lite bredare kortprodukt. Min chef slutade för ett par veckor sedan och jag blev tillfrågad att ta över, vilket är riktigt roligt! Det är väldigt mycket administrativt arbete och mycket möten både i Stockholm och Uppsala, så det är mycket fläng. Tycker det är jättekul att arbeta med kort då det är en produkt som utvecklas väldigt fort, så det är nya svängar hela tiden! Hoppas du hittar ett jobb som du tycker är roligt och trivs med. Lycka till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s