Tant Mickans vilda liv

Har haft fullt upp de senaste dagarna. Varit ute och partajat två dagar i rad efter jobbet också. I torsdags var vi ute och åt med några kollegor och ex kollegor på Cloude Nine. Så otroligt god mat var det! Efter det blev det drinkar på Sky Bar. Man var ju lagom trött i fredags när man steg upp klockan fem. Efter jobbet i fredags var det teamfest. Vi var först och drack lite vin på ett ställe och sedan blev det bowling. Hade av varenda nagel jag äger typ så igår var jag tvungen att reparera dem trots mitt dagenefter-tillstånd. Efter bowlingen var det middag, mer alkohol osv osv. Mycket trevligt :). Igår var tant Mickan såklart segare än segast. Men jag och Robin hade bestämt att vi skulle äta på Aqui så jag ryckte upp mig mot kvällen. Det gjorde jag rätt i, för Aquis tapas blir man aldrig missnöjd med. Och inte Robins sällskap för den delen heller. Sen var det ju en annan femma att jag däckade kl 21 igår. Var såååå trött.

20131013-072401.jpg

20131013-072417.jpg

20131013-072931.jpg

20131013-073108.jpg
Bilder från i torsdags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s