Men skiiiit

image

Se så argggg jag är! Gillar inte att klaga på SJ men tusan vad arg jag blir när jag åker tidigare till jobbet för att hinna förbereda massa saker och sen är det förseningar. Nu kommer jag ändå komma samma tid jag börjar och hinner inte fixa något innan. Det här jäkla 7.41 tåget kan ju slänga sig i väggen.  Alltid försent. Har även hunnit göra hela min morgonsurfrutin så har inget att göra på tåget. Sitter och tar bilder på mig själv när jag ser arg ut istället.  Haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s