Lördagsgym

Jag kanske är lite onormal som åker ut till Farsta för att gymma när jag har ett gym 5 min härifrån. Men jag tycker att Farstagymmet är det bästa! Luftigt, fräscht, stort, och många stora ytor att kasta sig runt på. Så, jag passar på att åka dit under mina lediga dagar. Träffade min syster där också och det är ju alltid trevligt. Körde axlar och biceps idag. Efter det åt vi lunch i Farsta Centrum och sedan gick vi hem till farmor och fikade ❤ åhh älskar min farmor så mycket. Hon är världens sötaste. 90 år men pigg och glad! Hoppas hon lever till 100. Minst. Nu ska jag börja laga middag så den är klar lagom tills min karl kommer hem. Blir fläskfilé med fetaostsallad och till efterrätt blir det vaniljkvarg med färska bär och proteinbars :).
20130921-180400.jpg                Körde bland annat denna för biceps idag som min syster fångade på bild.

2 reaktioner på ”Lördagsgym

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s