The end

20130913-213116.jpg

20130913-213148.jpg

20130913-213134.jpg
Fyra veckor har jag varit här nu. Så imorgon är det dags att åka hem. Igår gick vi ner till ”The River” och åt pizza med hela generator gänget. Mycket trevligt. Nu håller jag på att packa. Ser verkligen fram emot att komma hem. Sova i en varm säng med min karl, jobba med mina favoritkollegor, äta nyttig mat, äta full fat produkter etc etc :). Men måste säga att det har varit fyra väldigt givande veckor här. Glad att jag fick möjligheten att komma hit!

En reaktion på ”The end

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s