Starbucksmuggar

Måste visa vilka fina kaffekoppar jag köpte på Starbucks igår. Dom blir fina hemma :). Ok, jaaa pappa, nu ska jag sluta shoppa. SAS har maxvikt på 20kg och min resväska vägde 19.9(!) när jag åkte hit. Tror inte jag har shoppat 1 hekto, även om jag önskar så…såå vettetusan hur jag ska lösa detta… Nu ska jag gå till gymmet och svettas lite. Så himla kallt i huset här så jag ska passa på att dränka ner mig i svett! Woho!

20130908-140822.jpg20130908-140833.jpg
Kaffemuggar från Starbucks 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s