USA vs UK

Det känns som att man antingen brukar vara en USA-person eller en UK-person. Måste säga att jag är en USA:are. Gud vad jag älskar USA, och speciellt New York. Efter att ha jobbat/pluggat i båda länderna nu måste jag säga att jag nog aldrig skulle kunna bosätta mig i England. Eller, ska väl aldrig säga aldrig. Det är ju inte så att jag vantrivs här men det finns ganska mycket jag inte gillar i den engelska kulturen, eller hur man nu ska uttrycka det. Semester här går bra men inte mer än så. Ska faktiskt bli skönt komma hem om en vecka. Saknar Sverige.

20130907-191057.jpg
Sandra, jag och Bryan på LAVO i New York ❤

2 reaktioner på ”USA vs UK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s