Second home

20130903-220024.jpgMe and Julia at the gym

Idag efter jobbet gick jag och Julia till gymmet och körde ett rygg- och tricepspass. Älskar att gå till gymmet efter en lång dag. Det är verkligen min höjdpunkt på dagen här :). Har tagit en två dagars paus då jag haft lite ont i halsen. Känt mig så tom utan gymmet, haha! Har ju mycket mer fritid här också än vad jag har hemma. Så har både tid och energi till att verkligen kötta på gymmet varje dag. Dock har jag lite näringsbrist här då min kropp inte är van vid den engelska matkulturen, men det är en annan femma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s