Lördagschill

Hello, igår blev det några drinkar ute med gänget. Vaknade med världens huvudvärk. Drack bara en cider och ett glas vin så det var lite mystiskt. Mötte i alla fall upp Elena och Peter från kursen och åt lunch på Nandos. Alla älskar ju typ det i England men det var inget speciellt tycker jag. Tog en kycklingburgare med pommes :). Efter det strosade vi runt lite. Gick ner till ån och fikade och kikade lite i butikerna där. Så himla mysigt här. Vääääldigt mycket bra affärer också så måste ta en shoppingrunda snarast.

20130824-181830.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s