My day

20130822-212849.jpg
1. Vi bytte kontorslokal idag. Helt okej utsikt! 2. Jag idag. Hade möte med en klient och då hade jag kavaj över. Oroa er inte! 3. Fina slott överallt här, bor precis vid detta. 4. Exe, floden som Exeter är uppbyggd kring. 5. Gymmet idag igen. Körde triceps och rygg. 6. Nygymmad.

Dagens övning var att göra en ”bug list”. Alla fick säga fem saker man stör sig på. Det kunde vara allt från bussar som är sena till folk som går sakta. Man fick sedan välja en av dessa på listan och skapa en lösning. Man fick 10 minuter på sig och sedan var det upp och presentera. Efter det jobbade vi med våra projekt. Fick sällskap med Julia från kursen till gymmet idag, det är ju alltid trevligt med lite sällis. Hon jobbar på Fitness First (gymmet jag kör på här) i Tyskland, och jag tror jag råkade lova in mig på en spinningklass. Ehhh nej måste ta mig ur det här. Får så ont i stjärten av att sitta på en cykel i 60 min!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s