Mina dagar i Exeter

Igår jobbade vi med projektet och efter det gick jag till gymmet. Körde 20min crosstrainer, 20min löpning och 20min cykel. Brukar köra den rutten om jag är lite omotiverad på cardio. Bra kombo 🙂 vi gjorde en rolig övning igår också. Alla fick två tomma pappersbitar där man skulle skriva ett substantiv på varje. Sedan blandades orden ihop och man fick sedan plocka upp två slumpmässiga. Jag fick ”window” och ”bottle”. Någon fick ”sausage” och ”trampolin”, haha. Man skulle sedan sätta ihop orden, för min del ”windowbottle”, skapa en ny produkt och sälja in den till alla. Vi brukar börja dagen med sånna övningar. Bra sätt att få igång kreativiteten på. Mina daga är ganska enformiga här… Projektet/kursen, gymmet, hem äta och sova. Precis som i Swe med andra ord. Nu är det dags för mig att gå till kontoret. Puss!

20130822-081331.jpg
Gympass på G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s