Framme

Nu är jag framme och har gjort mig hemmastadd. Så gott det går i alla fall. Det tog sjukt lång tid ifrån Heathrow igår då det var bilköer hela vägen. Det var ju lite kaos på Arlanda igår då hela trafiksystemet låg nere, så vi blev lite försenade. Som tur va bara 40min så det kunde ju vara värre. Packade upp när jag kom fram och åt lite middag. Nu håller jag på att göra mig i ordning. Ska träffa resten av gänget vid 2 för lunch och sedan ska vi väl gå runt på stan och kika lite antar jag. Tar med mig kameran så jag kan bjuda på lite bilder senare 🙂

20130818-123750.jpg
Lite mobilbilder. 1. Jag för tillfället (med oborstat hår) 2. London från ovan 3. En liten del av mitt rum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s