Day off

Hejsan hoppsan,

Vaknade av mig själv 7.20 på min lediga dag. Har precis gjort bananpannkakor som jag avnjutit med blåbär, kokosflingor och en stor kopp kaffe. Tröttnar aldrig på bananpannkakor ❤ I dag blir det ett benpass på gymmet och kanske lite shopping av behövligheter…åker ju om en vecka ahhhhh!

20130809-094946.jpg

20130809-094939.jpg
Robin fixade en ny mobil till mig 🙂 saknar blackberry lite, men denna är bra. En samsung galxy 4s eller något. Skaffade i alla fall instagram, ca 7år senare än alla andra. Mikaelarydens heter jag där:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s