Mycket att stå i

Hej och hå. Har så mycket att göra innan jag åker till England om två veckor. Precis haft semester också så då har ju en del samlats på hög. Men det ska nog gå 🙂 har en stor licensiering jag pluggar till, samtidigt som jag jobbar heltid och lite mer än så. Händer därför inte så mycket intressant i mitt liv. Tränar gör jag också. Körde mitt jobbiga benpass igår som jag måste dela med mig av. Hade träningsvärk i tre dagar senast. Ville gråta så fort jag rörde på benen.

20130803-123917.jpg
Bild från Korfu. Åhh längtar till vintersemestern redan. Lutar åt Kenya eller Mexico, vi får se vad det blir:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s