Slapp dag

Idag har jag verkligen slappat. Lika bra att passa på när det är grått och mulet med nordanvindar. Åhhhhh dom där nordliga vindarna alltså. Inte min favoritvind. Igår var det sol och fint, vi låg där på stranden glada och förväntansfulla…sen kommer den där nordanvinden och man fryser till is. Så tog mitt puck och pack och satt mig på balkongen, i lä, och svettades istället. Idag tog jag en PW i min ensamhet och sedan blev det biceps och axlar på gymmet. Det är mina enda ansträngningar idag. Annars har jag legat i soffan och kollat på Gossip Girl. Eller jo, visst ja, shoppade lite också. Någon har ju tappat bort mitt bankkort, så var ju tvungen att kolla att jag kom ihåg koderna på mina andra :p .
20130723-225202.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s