Vassa Eggen

Samma dag jag kom hem från Grekland gick jag och Robin ut och åt på Vassa Eggen. Hade aldrig varit där men hört att dom har riktigt bra mat. Och maten var verkligen god. Båda kötten vi beställde var otroligt saftiga och möra. Vi beställde pommes till, som också var riktigt goda. Man fick några olika såser på sidan vilket var kul då man oftast bara får en sås till en maträtt. Det enda negativa var att det var väldigt seg service, tog en evighet med att få beställa och ta betalt. Men maten var god och det var ju huvudsaken 🙂

20130721-130449.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s