Kvällens dessert

Haft en rätt skön dag idag. Hade ett möte imorse och sen skulle jag in till Uppsala, men tåget var inställt så jag blev kvar i stan och hade ett till möte under eftermiddagen. Efter det gick jag till jobbets gym som faktiskt är riktigt bra. Typiskt bank bara att dom visar ekonominyheterna på en tv och aktiekurserna på en annan, haha. Inte sådär superkul att kika på när man tränar. Men å andra sidan går man väl inte till gymmet för att kolla på tv. Körde bara mage idag eftersom jag verkligen hade noll energi. Mått illa hela dagen och har bara fått i mig en smörgås till frukost och en halv korv med bröd till lunch. Inte sådär superenergifylld mat och lite väl lite att stå sig på. Handlade massa mat efter träningen i alla fall så nu ska jag laga mig en redig middag!

20130618-185212.jpg
Köpte goda frukter och vaniljkvarg som jag varvade i ett glas. Det blir kvällens dessert 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s