Fredagsmiddag på Thaibåten

Igår kunde jag gå ett par timmar tidigare från jobbet. Så jag och Robin satt oss på Thaibåten och åt middag. Sedan tog vi en efterrätt på ett mysigt konditori på Söder. Nu har vi precis kommit hem från en morgonpromenad och en frukost ute i solens sken. Jag ska ta en sväng till centrum och kika lite tänkte jag. Annars blir det en riktigt lugn dag då jag jobbar som en tok these days.

20130601-121407.jpg
Tog en chilidrink som var god, men chilismaken lyste med sin frånvaro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s