Mors dag <3

Vaknade tidigt imorse så mötte upp min syster i Centrum. Köpte en mors dag present till mamma, en blomma till farmor och lite nya underkläder till mig själv. Åkte sen hem till farmor där familjen var och fikade. Nu kom jag och Robin precis hem. Hans föräldrar bjöd oss på middag idag. Det blev tapas på Aqui. Jättemysigt. Så snällt av dem 🙂
Nu är det dags för mig att sova. Blir uppgång 5 imorgon. Har två intensiva och fullproppade veckor framför mig. Endast lördagar ledigt också… Tur att det är roliga saker jag sysslar med i alla fall.

20130526-220643.jpg
Farmors fika <3. Om en månad fyller hon 90 år, så kul att hon är så pigg för sin ålder. Älskar min lilla farmor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s