Girls night out

Igår blev det party at my place. Alla tjejerna var samlade och stämningen var på topp. Sååå kul när alla kan komma, brukar oftast vara någon eller några som inte kan. Efter lite drinkar och chokladdoppade jordgubbar gick vi ut och dansade :). Victoria och min syster sov här. skönt med sällis hem. Min syster mådde dock inte alls bra så det blev inte mycket sömn inatt. Jag och Victoria kom upp rätt tidigt i alla fall, så vi tog med oss frukost ut på balkongen och solade i några timmar. Nu är jag helt slut, ligger i sängen och kollar på The Blind Side, älskar den filmen. Slafsar på choklad gör jag också 😀

20130525-215155.jpg

20130525-215213.jpg

20130525-215235.jpg

En reaktion på ”Girls night out

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s