Aj!

20130523-213129.jpg

Köpte lite småsaker på H&M igår. Bland annat ett par ballerina som jag redan har fast i svart. Slängde på mig skorna imorse i stressen och på väg till tunnelbanan känner jag redan hur ont det gör i fötterna. Har gått som en invalid och pinat mig igenom hela dagen. Ser sen när jag kommer hem att dem typ är 1cm kortare och mycket smalare än de andra. Samma modell och samma storlek. Irri! Man förutsätter ju att dem är lika. Tur att dom var billiga i alla fall. Åh vad skönt det var att komma hem och ta av sig skorna!

Imorgon är jag ledig, weho. Ska bli så skönt med sovmorgon. Sedan blir det party med tjejerna, weeeho igen! Är supertaggad. Var längesen jag var ute med dem 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s