Monday

Skön måndag, hade lite dödtid innan ett möte så jag kikade lite i affärer och sen satt jag mig i solen på Espresso House och beställde en Caramel Frapino. Man får unna sig lite en solig måndag. Min ex-kollega Yvonne kom ner och gjorde mig sällis. Så kul! Saknar att jobba med henne.
Efter mitt möte mötte jag upp min karl, vi satt oss på en uteservering och åt middag och sedan tog vi en fika. Skulle kolla på film hemma, men jag däckade som vanligt. Att gå upp 5 varje morgon tär på mig!

20130520-223150.jpg

20130520-223214.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s