Coconut Passion

Igår var vi och skulle köpa ett bord till balkongen att ha grillen på, men som vanligt kommer man hem med massor av annat. Och inte ett grillbord. Jag köpte ett par nya gymskor. Ett par plattare då jag för tillfället tränar i mina löpskor vilket inte är sådär superbra för ryggen. Sedan svängde vi förbi Ikea och köpte lite smått och gott som alltid råkar slinka ner när man är där, nya sängkläder och en palm till balkongen bland annat. Fick med oss nya vin- och champagneglas också som vi skulle inviga på kvällen men då fick jag världens feberfrossa och fick snällt ligga i sängen och frysa och svettas. Robin fick grilla och inviga vinglasen själv. Kul! Nu mår jag lite bättre och undrar om jag fick feber pga. hård träning. Man kan ju få det tydligen… Jag hade sån sjuk träningsvärk att jag inte ens kom upp från toan utan att hänga mig i handfatet.

Skulle precis ta en efterlängtad dusch då hela jag består av intorkat svett, men när jag står i duschen upptäcker jag att varmvattnet inte fungerar. Det blev i alla fall en uppiggande dusch.

20130510-140754.jpg
Smorde och sprayade in mig i dessa. Det är mina favoriter från VS. Köpte bara ett lager till mig och min syrra med den doften nu när jag var i London. Annars gillar jag bara Aqua Kiss. Är så trött på alla andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s