Intervaller och tonfiskröra

Igår sprang jag 1h intervaller, fasen vad jobbigt det var. Svetten bara forsade. Köpte ett par nya hörlurar till löpningen. Har seriöst testat varenda sporthörlur som finns ute på marknaden, men jag har väl missformade öron eller nåt för inga sitter kvar. Blir sånt störigt moment när man måste trycka in dom i öronen under löpturen hela tiden. Så nu köpte jag ett par riktigt maffiga nördhörlurar. Dom satt som en smäck hela tiden! Så himla skönt!

20130411-102105.jpg
Skulle ta en bild på hur svettig jag var, men svett fastnar ju inte så bra i mobilkameran

Nu har jag precis slängt ihop en sjukt god tonfiskröra som jag intagit till frukost. Ska bege mig mot gymmet om en stund. Triceps och mage står på schemat idag.

20130411-102415.jpg
I tonfiskröran hade jag: crème fraîche, majonäs, tonfisk, finhackad rödlök, majs, rivet citronskal, lite citronsaft, salt och peppar. Så himla gott!

2 reaktioner på ”Intervaller och tonfiskröra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s