Långfredagen

God morgon,

Har precis ätit frukost och målat tånaglarna medan jag avnjutit ett avsnitt av Lyxfällan. Ett favoritprogram, brukar inte ens gå till gymmet på torsdagar, för då missar jag Lyxfällan, haha. Tur att det finns tv 3 play i värsta fall.

Hur som helst tänkte jag gå till gymmet, men har ju som sagt precis målat tånaglarna så det får vänta ett par timmar. Ska nog börja städa lägenheten istället. Jag hårar ju värre än en hund liksom. Måste typ dammsuga varannan dag. Helt sjukt. Ikväll blir det påskmiddag hos mina föräldrar. Ska bli mumsigt. Har ganska mycket att stå i idag så vore trevligt om långfredagen verkligen lever upp till sitt namn och blir superlång.

Glad påsk på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s