Workie, workie

Nu börjar jag bli riktigt trött på att vara sjuk. Inte kul! Tog i alla fall sovmorgon idag till kl 8 och då blev jag väckt med frukost på sängen :). Vad mycket tid man har över när man inte kan träna! Jag chillade runt hela morgonen framför nyhetsmorgon och sedan hann jag kika lite på stan innan jag tog tåget till jobbet.

DSC00155Har jobbat och haft ganska mycket möten i Stockholm på senaste tiden, vilket har varit jätteskönt. Men det är ändå ganska trevligt att åka tåg tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s