Hello hej hej hej

Hejs Svejs i cyberspace. Nu ska jag delge lite intressant information om mitt liv. I fredags shoppade jag julklappar och på kvällen åt jag och Robin på en favvisrestaurang som heter Aqui. Deras tapas är bäst! Sedan tog vi en drink på Anglais osv, osv. I lördags kikade jag på Robbssis match, den var asbra! Sedan åt vi middag hos hans päron.

Annars har jag jobbat och slitit. I dag har jag varit i Uppsala, sen möte i Stockholm, sen julbort på Villa_Godthem och sedan tillbaka till Uppsala och nu ska jag till Stockholm igen. Jag är verkligen en riktig globentrotter!

robbssi
Här sitter Robin och njuter av mitt sällskap. Ni måste gå till Aqui det är aaaaasgott!

julpynt
Lite julpynt och sånt där

julbord
Min taktik på julbord (eftersom jag inte är så förtjust i julmat) är att hugga in på dessertbuffén det första jag gör! Sedan kan man trycka ner en köttbulle om man orkar. Villa Godthem hade ett riktigt bra julbord måste jag säga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s