En frukosttjuv

Nu ska jag berätta om en mysko sak som hände igår morse. Jag står på Centralstationen strax innan sju på morgonen. Har väskan i ena handen och en krukväxt i andra. Mitt tåg går om typ fem minuter så jag är lite stressad, har inte ätit frukost så köper mig en macka och en kaffe. Helt fullt i famnen av saker. Börjar småspringa mot tåget när en man knuffar till mig, rycker tag i mackan och springer därifrån. Där står jag med en förvånad min. Helt frukostlös. Vad hände liksom? Hur tänkte han där? FATTAR HAN INTE ATT JAG BEHÖVER FRUKOST FÖR ATT FUNKA SOM MÄNNISKA?


Om ni undrar varför jag stod med en växt i handen var det för att jag fick denna orkidé av Robin för att göra mitt skrivbord lite hemtrevligt. Se så fint det blev på mitt lilla kontoris!

En reaktion på ”En frukosttjuv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s