LOVE THIS CITY

Shoppade som sagt i SoHo idag, var dock tvungen att åka upp till Upper East side också då visa grejer jag skulle ha icke fanns. Men utbudet på UES var desto sämre. Hur som helst gick jag crazy idag. Köpte skinnstövlar från Ralp Lauren och en Missoni halsduk bland annat. Hittade en väska från Calvin Klein och sen var jag bara tvungen att köpa en matchande plånbok också. Ooops, nu får jag leva som en sosse en månad eller två!

Nu är jag hemma och väntar på att Sandra ska komma hem från jobbet. Vid midnatt är det min födelsedag så vi ska självklart ut och fira. Morgondagen får jag helt enkelt spendera bakis på ett flygplan. Som grädde på moset så landar jag rakt in i en två-dagars konferens med jobbet. Så det blir raka vägen till den från flygplatsen. Hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s