Middag och bowling med jobbet

Igår var det bowling och middag med jobbet. Gick galant måste jag säga. Höll mig till två glas vin och är ju lagom trött just nu då jag kom hem rätt sent och var tvungen att börja packa. När klockan ringde 4 imorse ville jag döda någon. Men sen kom jag på att jag skulle till New York så då flög jag ur sängen. Nu sitter jag på flygplatsen och surplar kaffe. När jag kommer fram blir det en powernap sedan middag på TAO och efter det party på LAVO. Heeeelllo NYC!

En reaktion på ”Middag och bowling med jobbet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s