Uppsala och några examen på det

I dag har jag jobbat. Eller, åkte till Uppsala i morse för att kolla att alla system i min dator fungerade och det gjorde dom, vilket jag inte räknat med, så jag var klar på kontoret där snabbare än beräknat. Chefen bjöd på lunch och sedan åkte jag tillbaka till Stockholm och tog en liten shoppingrunda i Centrum med min kära syster.

När jag kom hem såg jag att jag hade fått mitt examensbevis för min kandidat i Statistik. Tog den i juni, det står augusti och jag fick den i dag!? Sjukt att det ska ta 4.5 månader att få ut sin examen. Nu har jag i alla fall bevis på min dubbla bachelor. Weho!

En reaktion på ”Uppsala och några examen på det

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s