Livet

Heeeej.

Steve Aoki var asbra. Jag har fått en ny tjänst på jobbet (fortfarande Nordea alltså). Åker till New York om tre veckor, weehoo. Mina föräldrar har gift sig. Min bachelor thesis fick ett stipendium. Och jag får jättemycket skäll av min omgivning för att jag inte bloggar något.

Det var typ det som har hänt i livet på senaste!

Puss

2 reaktioner på ”Livet

  1. Way to go girl!
    Vad jobbar du som på Nordea? Ska du fortsätta med mastern sedan?

    Kram//
    Från Karin som mailade dig för 100 år sedan om NYC och som skrev om ilands problemet att åka 1:a klass.

    1. Jag ansvarar för VIP-korten bland annat, authorizations och misc. Kanske inte säger så mycket 🙂 jag ska göra min master senare, men vill nog jobba ett tag. Har pluggat non-stop sedan jag var 6 år, så är rätt trött på att plugga, haha! Kul att du fortfarande kollar in bloggen fastän den inte är lika kul. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s