The weekend

Har haft en jättelugn och skön helg. I fredags körde jag ett riktigt hårt träningspass så jag var helt lam, somnade framför en film redan vid 23. I går blev det träning samt lite shopping i Centrum, sen kom Robin och hämtade mig så åt vi middag och gick på bio. Såg Batman och den var helt okej. I dag chillade vi ganska länge men tog mig i kragen på eftermiddagen och åkte in med Korven till Djurmagazinet och groomade honom lite i form av kloklippning osv :D. Efter det mötte jag upp Annelie, vi satt oss på Kofi och åt diverse godsaker. Mycket trevligt. Skönt med måndag imorgon. Jag är ju knäpp, men gillar måndagar!


Här är jag i dag, hej hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s