Får man straff måntro?

Idag efter jobbet begav jag mig ut på en liten springtur. Gick faktiskt rätt bra fastän min kropp är helt öm efter gårdagens gympass. Körde så himla hårt så jag har träningsvärk i muskler jag inte ens visste fanns. Blev en kortis på 4.5 km, men jag är nöjd i alla fall.

Haha, typiskt mig. När jag stod i kön och skulle beställa sushi så skrev jag på FB med tjejerna och vi diskuterade olika straff man skulle få om man kommer försent till middagen på lördag. När jag ska betala frågar jag ”Får man straff om man jobbar på Nordea? tjejen i kassan bara ”Ehh… nej, varför skulle man få det?” jag bara ”Jaha, min kollega sa det”. Tjejen kollar på mig som att jag är helt störd…..jaha nähe tänkte jag…sen tog det några sekunder och jag bara ”Neeej, RABATT. Jag menar RABATT”. Haha, suck på mig själv alltså.


Sushin var ju god i alla fall…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s