Chokladpudding och entrecote

Hej, hej, hemskt mycket hej!
Efter jobbet så chillade jag lite på gymmet och sedan köpte jag mig en fet godispåse. Det är ju som bekant bra med snabba kolhydrater efter träning och så 🙂 Mår dock lite illa eftersom det var chokladpudding till efterrätt på jobbet idag och jag har varit sugen på det sååå länge. Vräkte i mig världens största portion. Och nu ska jag laga entrecote med hemmagjort klyftpotatis till mig och syster. Blir en svullodag idag. Vicki kommer över snart och så kör vi filmkväll.
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s