Smutt med smutti

Tjabba! I går gjorde jag en smutti som jag avnjöt på ballen i solens varma strålar. Sedan tog jag en fika med Robin i Centrum innan jag pumpade på gymmet. På vägen hem räddade jag en skadad fågel (guuuud så fin karma jag har nu!). Mötte upp Annelie senare för en fika och en prommis från Söder till Vasastan. På kvällen blev det bio och sedan sov jag gott vill jag lova.

Kom precis hem från jobbet, ska öppna mitt paket från mamma med lite nya skjortor och se vilka former och kulörer som befinner sig i påsen. Som julafton! Tack mamma ♥ Nu ska jag ta en sväng på gymmet. Puss och hej!


Gött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s