Lax med blomkålsris

Lagade nyss en jättegod middag bestående av lax, sallad och blomkålsris. Blomkålsris är verkligen lätt att göra och är sååå gott plus att det är jättenyttigt. Man river bara blomkål med ett rivjärn, torrostar pinjenötter i en stekpanna. Sedan tar man en kastrull och häller i lite olivolja, när den är varm häller man ner den rivna blomkålen och kryddar med typ salt och vitpeppar, beroende på vad man känner för, sedan när det är varmt häller man ner pinjenötterna. Om man inte är så förtjust i blomkål kan jag tillägga att man icke känner smaken av den.

MVH Kocken Mikaela

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s