It’s time for BCN

Nu ska jag börja röra mig mot flygplatsen. Är så himla taggad! Ska bli så skönt att bara stosa runt, ligga på beachen och dricka goda drinkar, äta god mat, festa, inte tänka på något som har med skolan att göra, och framförallt, umgås dygnet rund med min BFF-cat-lover-friday-friend som jag inte träffat sen december när vi sa hejdå utanför vår lägenhet i New York!


Tar inte med mig någon dator men kanske kommer en uppdatering från mobilen. HEEEJDÅÅÅ ♥ 

En reaktion på ”It’s time for BCN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s