Snaps osv.

God morgon! Gårdagen tillbringades med Annelie på Snaps. En klassiker såhär i soliga tider. Vi smaskade hamburgare osv, osv. Sedan joinade några vänner och på kvällen blev det grillning. Årets första tror jag, har lite problem med minnet. Gott var det i alla fall. Var dock så sjukt trött då jag endast sov typ 4 timmar och droppen var ju när jag upptäckte att jag lagt nycklarna i kylen, haha.

Nu sitter jag och väntar på att en hungerkänsla ska dyka upp så jag kan äta frukost, sedan blir det träning, mailmöte, uppsatsskrivande, mys med Vicki, uppsatsskrivande igen, mys med Natta. PUSS hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s