Plötsligt händer det

I dag hörrni hände något revolutionerande. Jag packade äntligen upp mina flyttkartonger. Efter 5 månader!

Här kommer bildbevis:

Firade med att gå till gymmet. Körde biceps och lite mage. Jag har så sjukt utstickade ryggrad så får jättelätt skavsår på ryggraden och svanken om jag gör typ situps på matta. Nu när jag körde mage i veckan och det blev många liggande magövningar har jag rivit upp hela ryggen så det är blodiga sår. Kan knappt sitta för att det gör så jäkla ont. Helt sjukt. Så idag fick jag göra magövningar som inte nuddar rygg eller svank. Tänk när jag blir gammal och måste ligga i sängen hela dagen. Kommer ju dö av liggsår.


Blir en hemmakväll i dag, är riktigt trött efter en intensiv vecka. Imorgon blir det mys med tjejerna i alla fall. Lääängtar, vi har mycket att prata om ♥ ♥ ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s