Skolish

Sitter i skolan så har tyvärr ingen roligare bild att bjuda på. Ser ju lite lustig ut om jag får säga det själv. Behöver skriva ut min jäkla uppsats men finns inte en enda skrivare som fungerar här på uni. Ok, har bara två salar där jag får skriva ut gratis men ändå. Ingen fungerar. Frustrerande!!! Kan inte fylla på mitt kopieringskort heller eftersom jag inte har bankdosan med mig. Suck, dagens i-landsproblem. Ska väl traska ner till 7 eleven och köpa mig en påse nötter och en kaffe så kanske livet blir bättre. Har seriöst ont i hjärnan eftersom jag har tänkt sååå mycket i dag.

Ciao

Stockholm-20120509-00272
Såhär såg jag ut igår. Intressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s