Flödande energi

Skrev några riktigt bra stycken på min uppsats nu under kvällen. Satt i köket och arbetade. Väldigt bra energi där inne måste jag säga. Alltid om jag har någon kompis över så fastnar man där. Speciellt jag och Vicki. Vi kan råka sitta där i typ sju timmar ibland… Energin flödar!

Hur som helst tyckte jag att jag var så duktig så jag bokade pedikyr tills på fredag. Är så himla dålig på att unna mig sånt här i Sverige. I N.Y kostar det ju typ $10 (alltså cirkus 65kr) överallt,  så där kör man ju på med jämna mellanrum. Fräscha fötter är ju ganska trevligt att ha.

Blir en lång dag imorgon med träning, uppsatsskrivande och valborgsmiddag med tjejerna. Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa ut min Vouge jag köpte i Mexiko förra månaden och inte ens har öppnat…

PUSS och ADJÖ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s