Aj, aj

Tror jag ger upp det här med löpningen snart. Mitt knä blir ju aldig bra och nu har jag dragit på mig en benhinneinflammation. Eller jag tror det. Har diagnostiserat mig själv. Har så sjukt ont vid insida smalben, eller vad man ska säga. Och drar man eller klämmer med handen där sprutar det tårar i ögonen. Så ont gör det! Peta inte på mitt ben säger jag, då hugger jag!! Har haft såhär i två veckor nu. Blä, blä. Ska ner och lämna mina prover i dag på min salmis också. Känner ju själv att den inte är helt över. Bara är det fel på mig 😀

Måste köra ett race med uppsatsen nu sedan ska jag förska träna, hälsa på farmor och skola på det innan jag ska ut på anda äventyr. Spännande och se hur jag ska hinna allt.

PUSS

En reaktion på ”Aj, aj

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s