Skola, möte, semi, shopping, träna…

Är helt slut. Har varit en fullproppad dag. Började 07.00 slutade nu. Haft skola, möte och seminarum i dag. Sedan mötte jag upp Victoria för middag och shopping. Hem en snabbis för att byta om sedan blev det ett magpass på gymmet. Hann bara köra 30min dock för sen stängde dom tydligen. Nu är jag så sjukt trött så funderar på att sova med mitt blöta hår för det orkar jag inte föna. Men då får jag ju gå runt och skämmas imorgon eftersom jag kommer se ut som Einstein.

 

En reaktion på ”Skola, möte, semi, shopping, träna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s