Jag ♥ Hästen

Tog en PW med Vicki i morse. Kul att solen äntligen ville kika fram. Blev sugen på en löprunda men vet inte hur mycket jag vågar belasta mitt stackars knä. Väntar även på mina nya träningshörlurar från Philips. Tror jag har testat varenda sporthörlur på marknaden men jag har tydligen missbildade öron så inget sitter fast som de ska. Så segt att springa utan musik ju! 

Nu ska jag skriva en sida eller två på min uppsats sedan kan jag ta det livsavgörande beslutet om jag ska gymma eller ut och springa.

Hälsade på hästen. Är så himla sugen på att börja rida igen! Ska kika upp om det finns nånstans där man kan rida typ varannan vecka. Borde finnas här på stallet i Ågesta. PUSS ♥ 

En reaktion på ”Jag ♥ Hästen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s