Morgonträning

Vaknade av mig själv klockan 5 i morse. För mycket i huvudet tror jag. Sprang i alla fall iväg till gymmet och körde ben och bröst. Skulle egentligen köra mage också men det var en äckelgubbe som verkligen stod och stirrade på mig och min röv så jag orkade inte. Ok, om man gluttar lite på någon men man behöver ju inte stå 1m framför och stirra som att jag håller någon show eller nåt. Det här var ju dock inte fösta gången och både jag och Vicki börjar bli lite trötta på dessa äckelgubbar som lavinartat ökar på gymmet. Dags att byta gym kanske?


Svettig tjej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s