Irri!

Så himla typiskt…har ju nämnt tidigare att jag har en hemtenta som jag skulle få i dag och som ska in om en vecka, men jag måste lämna in den redan på tisdag. Man skulle fått den i dag klockan 12, men nähe, kommer dit och vår professor har inte gjort klart tentan än!? Så han ska maila den ikväll istället!!!! Alltså åh nu har jag ju bara ännu mindre tid på mig. Och det är ju ingen liten tenta heller.

Nu har jag i ren frustration tryckt i mig godis så att jag mår illa.


Här sitter jag och väntar spänt på tentan (skulle se spänd ut, men såg ju mest ut som en stel pose)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s