Sleep, social life and grades

I dag har jag jobbat med min uppsats, fikat med Victoria, tränat och nu måste jag göra en uppgift och börja sammanställa material inför mitt möte på fredag. Visst ja, måste börja på min assignment också…Ska upp om 5.5h. Ge mig mer tid tack! Har ändå varit väldigt produktiv i dag. Det är min specialité. Får väl säga att sista bilden stämmer bäst in på mig atm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s